Fă-ți somnul mai bun purtând o lenjerie intima dantela din satin

Un somn de calitate este foarte important pentru sănătate, și, pe lângă aceasta, îți afectează și felul în care te comporți. Poți avea parte de un somn odihnitor dacă respecți anumiți pași, primul lucru fiind acela de a avea grijă de tine. Din aceste considerente, îți recomandăm o lenjerie intima dantela din satin marca La Nuit pentru un somn liniștit!

Cum te ajută o lenjerie intima dantela să ai un somn mai bun

Astăzi ne vom focaliza atenția către cât de important este să ne odihnim cum trebuie. Dacă nu ai o minte sănătoasă, nu poți să ai nici un corp sănătos. Cel puțin așa ne transmit anticii și trebuie să le dăm dreptate. Nu suntem sănătoși dacă nu dormim bine.

Am stabilit că somnul este important. Atunci, de ce contează atât de mult ce fel de pijama porți? Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare:

  1. Materialul pijamalei îți poate irita pielea sau să îți provoace orice alt disconfort fizic;
  2. Încearcă să îți alegi ținuta de seară în funcție de sezon. De exemplu, un set dama de maieu cu pantalon lung este ideal pentru primăvară, însă s-ar putea să îți fie puțin frig la toamnă;
  3. Astfel, optează pentru o lenjerie intima dantela de satin de la brandul nostru La Nuit pentru confort garantat!

Evită să consumi prea multe alimente înainte de ora de culcare

Cu siguranță ai auzit despre multe mituri și povești legat de consumul alimentelor după o anumită oră. Sau modul în care ceea ce mănânci sau bei va avea efecte pe timpul somnului. Multe dintre acestea sunt adevărate și ar trebui să le acordăm o atenție mai sporită.

Pentru un somn cât mai eficient, evită să consumi alimente bogate în carbohidrați și glucide. Zahărul îți oferă energie pentru o scurtă perioadă de timp când ai nevoie de ea, apoi te obosește dintr-o dată. Este bun în timpul zilei, însă seara evită să consumi dulciuri sau chiar și fructe bogate în zăhar.

De asemenea, nu este bine să mănânci cu aproximativ două ore înainte de a te duce la culcare. Cu cât te întinzi mai repede în pat după ce ai mâncat, cu atât crește posibilitatea de a lua în greutate mai ușor. Ai grijă la ceea ce consumi înainte de culcare!

Dacă nu poți dormi, angajează-te în câteva activități lejere

Nu toți reușesc să adoarmă din momentul în care își aștern capul pe pernă. Pentru unii este dificil să adoarmă pe moment și durează chiar și câteva ore până își închid ochii. În acest caz, creierul lor este încă activ și are nevoie să se suprasolicite puțin pentru a adormi.

Nu trebuie neapărat să suferi de insomnie pentru a avea probleme de somn. Nu este îndeajuns nici să porți o pijama comodă, precum o lenjerie intima dantela marca La Nuit, ca să adormi. Tot ce trebuie să faci este să te angajezi în câteva activități lejere înainte de somn.

Noi îți recomandăm să încerci să faci câteva exerciții fizice, dar nu foarte grele. Dacă faci ceva mai solicitant, s-ar putea să nu mai poți adormi pe urmă. Pe lângă exerciții fizice, poți opta să citești câteva pagini dintr-o carte. Sau pur și simplu poți admira cerul înstelat pentru câteva momente.

La Nuit nu este doar un simplu brand de ținute de seară

La Nuit este un brand care pune accent pe frumusețea feminină și cum hainele le accentuează această frumusețe. „Haina îl face pe om” este o zicală care deseori se adeverește, și așa este și în cazul brandului nostru. Hainele noastre îți pot oferi confortul de mult visat!

Cusăturile fine și materialul mătăsos al satinului fac din ținutele marca La Nuit să fie printre cele mai elegante ținute de seară. De ce ai achiziționa produse de la noi? Pentru că:

  • poți opta fie pentru o cămașă de noapte, fie pentru un kimono sau chiar un set de damă sau simple pijamale;
  • ai 5 culori principale dintre care poți alege;
  • satinul este punctul forte al acestor ținute;
  • satinul este completat de eleganța și senzualitatea pe care ținutele noastre îl conferă celor care le poartă;
  • ținutele noastre sunt potrivite pentru toate mărimile;
  • hainele vin direct la ușa ta fără alte complicații!

Comments are closed.