Politica de Retur

Dreptul de retragere

În temeiul prevederilor legale în vigoare, în calitate de consumator, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul Contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, calculat din ziua la care dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (LA NUIT S.R.L., adresă de e-mail [EMAIL], nr. de telefon [TELEFON] ) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării inițiale (dacă au fost plătite), cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi Produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi Produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Diminuarea valorii Produselor

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Produselor. Vânzătorul își rezervă dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse, în cazul Produselor a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă rezultate ca urmare a manipulării Produselor altfel decât pentru determinarea naturii, calităților și funcționării acestora.

Model formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract

– Către: LA NUIT S.R.L.,  cu sediul în Municipiul Câmpina, Bulevardul CAROL I, Nr. 40-42, Complex Meșteșugăresc, camera nr. 2, Etaj I, Județ Prahova, e-mail [EMAIL], nr. de telefon [TELEFON]

– Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse(*)

– Comandate la data *)/primite la data *)

– Numele consumatorului

– Adresa consumatorului

– Data

Condiții de retur

Din motive de sănătate și igienă, recomandăm returul acestora doar în ambalajul original, nedesfăcute.

Toate produsele returnate vor fi însoțite de documentele fiscale (factură). Acestea vor fi împachetate într-un mod corespunzător, care să permită manipularea și transportul acestora în condiții de siguranță.

Excepții de la dreptul de retragere (retur)

În temeiul prevederilor legale în vigoare, nu pot fi returnate Produsele Personalizate. Pentru claritate, în cazul Produselor Personalizate, nu veți putea solicita returnarea acestora și nici rambursarea sumelor plătite.