LaNuit redefinește universul intimității feminine,

oferindu-i un plus de eleganță, glamour și confortul mult dorit. Fiecare produs marca LaNuit îmbină aceste idealuri alături de cele mai fine cusături și materiale concepute cu măiestrie.

De sute de ani, Parisul este recunoscut drept epicentrul modei și singurul care a pus bazele unui concept nou, în care femeia să se simtă confortabilă și seducătoare în același moment.

pijama satin
pijamale dama

Brandul La Nuit este un amestesc rafinat între eleganță, farmec și confort,

către care tinde în general femeia modernă. LaNuit este inspirat de către emblematică Gabrielle “Coco” Chanel care a reușit la mijlocul anilor 20 să transforme pijamaua într-un statement reprezentativ pentru serile de pe plajă, la cocktail sau în nopțile din înalta societate pariziană unde doamnele purtau ținute-pijama pentru primirea oaspeților.

Denumirea brand-ului “la nuit” are la baza un termen din limba franceză care se traduce drept “noaptea”.

Accentul acestui termen cade pe cele mai importante valori pe care brandul nostru le promovează: odihnă, confortul, liniștea și puritatea. Cei 4 factori care îmbracă femeia într-un moment intim de reculegere, împlinire și reîncărcare sufletească.

pijamale din satin
compleuri dama

La Nuit a luat naștere din dorința creării unei punți de legătură

între eleganța feminină și confortul acesteia. Misiunea brand-ului este de a crea pijamaua perfectă care să fie atât un accesoriu vestimentar de invidiat, cât și un concept de retragere și odihnă în propria intimitate.