Metoda Plată

PLATA și FACTURAREA

Toate produsele expuse în Magazin sunt însoțite de prețul acestora, care va fi exprimat în lei. Prețurile cuprind TVA, iar acest lucru este evidențiat în cadrul sumarului Comenzii pe care îl puteți vizualiza accesând coșul de cumpărături.

Avem dreptul de a oferi reduceri de prețuri. În acest caz, vă vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica în conformitate cu condițiile stabilite de Vânzător.

Finalizarea Comenzii presupune plata prețului total al Produselor existente în coșul de cumpărături. Plata se poate efectua prin ordin de plată (transfer bancar) sau online prin card bancar sau prin ramburs.

Compania nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărători, incluzând dar nelimitând-se la taxele înregistrate pentru procesarea ordinului de plată sau comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de moneda în care se efectuează plata.

Plata se face fie prin utilizarea serviciilor unui prestator terț, procesator de plăți și/sau prin intermediul băncilor și/sau prin intermediul curierilor (în cazul plății ramburs). Înțelegeți și sunteți de acord că nu furnizăm serviciile respective și nu le putem controla. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice pretenții, daune, plăți, deficiențe, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli rezultate din sau legate de utilizarea serviciilor de plată respective.

Vom emite o factură pentru Produsele comandate ce urmează a fi livrate, dumneavoastră având obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. Factura aferentă unei Comenzi va fi transmisă  în format electronic, la adresa de e-mail furnizată odată cu finalizarea Comenzii și va putea fi adăugată în coletul ce conține Produsele livrate, la cerere.