O pijama din satin și un roman de dragoste

Care este activitatea ta cea mai plăcută atunci ai timp liber? Nouă ne place să ne delectăm clipele de răgaz cu câteva cărți clasice. Un weekend petrecut într-o pijama de damă din satin cu o carte bună în mână este ceva divin pentru noi. Astăzi îți vom dezvălui cu ce romane de dragoste te poți delecta în weekend purtând ținute de seară!

Top 5 romane de dragoste pe care să le citești îmbrăcată în pijamaua ta din satin

         Tu când te bucuri de timpul liber? Majoritatea dintre noi se bucură de zile libere doar în weekend. Și în weekend ce preferi să faci? Îți place să te uiți la seriale sau să te antrenezi în alte activități? Orice tip de activitate care îți oferă plăcere este importantă.

Nouă ne place să citim cărți. Nu orice tip de carte, ci romane de dragoste. Atunci când citim ceea ce ne place, purtând o pijama damă satin, este un sentiment plăcut. Așadar, astăzi îți vom recomanda cinci romane clasice pe care să le citești în weekend!

  1. Pe aripile vântului – Margaret Mitchell;
  2. La răscruce de vânturi – Emily Brontë;
  3. Mândrie și prejudecată – Jane Austen;
  4. Jane Eyre – Charlotte Brontë;
  5. Bel Ami de Guy – Maupassant.

Pe aripile vântului – de citit in serile de vara

Primul roman de dragoste pe care îl recomandăm este clasicul Pe aripile vântului de Margaret Mitchell. Acest clasic continuă să rămâne apreciat de cititori, chiar și în zilele noastre. Cartea descrie un triunghi amoros, cu multe relații sortite eșecului și intrigi care cer să fie descoperite.

De ce n-ar fi acesta un bun început de weekend? Cu o cană caldă de ceai în mână și.. purtând o pijama damă satin! Brandul nostru îți poate face weekendul mai bun cu ținutele noastre de satin. În aceeași ordine de idei, acordă și romanului o șansă!

Satinul este materialul romantismului. O poveste de iubire trebuie traita din plin. Cum poti savura o intalnire cu iubitul, daca nu porti cea mai fina pereche de pijamale din satin?

La răscruce de vânturi – Emily Brontë

Surorile Brontë sunt cunoscute în rândul cititorilor pentru numeroasele lor romane. Bineînțeles, cea mai cunoscută dintre ele este Charlotte, însă nici Emily nu se lasă mai prejos. Cu unicul său volum, La răscruce de vânturi este un clasic pe care nu trebuie să-l trecem cu vederea.

De ce am recomanda acest roman? Pentru că merge excelent într-o zi de sâmbătă în timp ce porți haine confortabile. Reprezintă un plus dacă acea pijama este una din satin de la brandul nostru. Garantăm că nu vei fi dezamăgită dacă vei opta pentru o ținută de la noi.

pijamale satin

Mândrie și prejudecată – Jane Austen

Nu putem să nu vorbim de romane de dragoste fără să o menționăm pe Jane Austen. Această voce a feminității a pătruns până în secolul 21 și va continua să dăinuie. Așadar, Mândrie și prejudecată nu trebuie omis din biblioteca ta personală. De ce Jane Austen?

În romanul ei, Austen nu vorbește doar despre dragoste, ci și despre alte aspecte. O temă des întâlnită în romanele ei este și diferența dintre clasele sociale. Ce poate fi mai bun decât o carte clasică în haine confortabilă? Asigură-te că nu ratezi această șansă de a te simți bine.

Pijamalele preferate si o carte buna: Jane Eyre – Charlotte Brontë

Numele de Brontë răsună în urechile multora dintre noi, în special a cititorilor avizați. Acest nume ne este cunoscut încă din perioada adolescenței, și continuă să fie un nume cunoscut. Jane Eyre este un alt roman de dragoste cu care te poți delecta în serile de weekend.

Romanul prezintă o poveste de dragoste care nu se ascunde după un idealism romantic. Acest roman reprezintă dragostea cu suișurile și coborâșurile sale. Jane Eyre îți oferă un roman memorabil, ideal pentru serile de weekend. Puțin realism în dragoste nu strigă niciodată, nu este așa?

Bel Ami de Guy – Maupassant

Guy de Maupassant este un reprezentant al naturalismului și al povestirilor scurte. Romanul său Bel Ami este atât un roman de dragoste, cât și o satiră. Este un roman pe care nu trebuie să îl eviți din lista ta de citit! Pe noi ne-a impresionat, așteptăm și părerea ta.

Acum că am ajuns la sfârșit, dorim să recapitulăm ce cărți avem de citit în weekend. Bineînțeles, citește-le purtând pijamale confortabile din satin de la brandul La Nuit!

  • Pe aripile vântului;
  • La răscruce de vânturi;
  • Mândrie și prejudecată;
  • Jane Eyre;
  • Bel Ami.

 

Comments are closed.