Bucură-te de weekend într-un furou din satin

Fiecare moment al zilei este un moment oportun să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. Prioritizarea stării de bine este foarte importantă pentru o mai bună funcționare în plan social și profesional. Din acest motiv, trebuie să te îți petreci seri liniștite, iar noi îți recomandăm să faci asta purtând un furou marca La Nuit.

Fă-ți seara mai relaxantă purtând un furou din satin de calitate

Săptămâna începe cu mult tam-tam și se încheie cu gânduri legate că săptămâna își va relua traseul obișnuit. Weekend-ul este un fel de trecere într-un mod rapid dintr-o stare în alta. Weekend-ul reprezintă acele zile care trebuie petrecute pentru a te relaxa, iar noi îți propunem câteva modalități prin care poți face asta:

  • Îmbracă-te în haine confortabile, iar cea mai bună ținută pe care ți-o putem recomanda este un furou de la marca noastră La Nuit;
  • Pregătește-ți patul, fă-te comodă și caută-ți un film preferat sau continuă serialul pe care l-ai început săptămâna trecută;
  • Până ți se încarcă filmul, stai puțin în bucătărie să îți prepari un ceai de fructe sau o cană călduță de lapte (cu puțină cacao dacă ești adepta acestui desert lichid!);
  • Asigură-te că nu vei fi deranjată și petrece timp de calitate alături de propria persoană, făcând activități care te fac pe tine fericită.

Simte atingerea delicata a unui furou din matase de satin

De când pandemia s-a instalat pe tot globul, tot mai multe persoane au început să își desfășoare activitatea profesională de acasă. Acasă te simți în siguranță, ai liniștea ta, și poți lua oricâte pauze ai nevoie (atâta timp cât îți îndeplinești îndatoririle!). Acest tip de muncă se numește remote work.

Remote work-ul a devenit o modalitate mai sigură de a munci, fără să intri în contact cu alte persoane. În acest context, te afli în liniștea ta acasă și îți planifici munca în funcție de nivelul de autonomie pe care îl deții. Așadar, ce haine porți în timpul muncii de acasă?

Dacă gândul ți-a sărit la haine comode, gândești într-un mod sănătos. Acasă nu ești supusă stresului de a fi îmbrăcată la patru ace, astfel că poți purta haine mai lejere. De ce să nu încerci furoul elegant sau o cămașă de noapte de la marca noastră?

Pijamalele sunt bune de purtat și când nu ai nimic de făcut

Sigur ai auzit multă lume spunând că pijamalele sunt potrivite doar pentru momentul în care mergi la culcare. Lucrurile nu stau tot timpul chiar așa. Pijamalele pot înlocui hainele de casă, în special dacă sunt piese vestimentare elegante, precum colecțiile noastre de pijamale din satin.

Într-adevăr, obiectivul primar îndeplinit de pijamale este să îți ofere un somn comod și liniștit. Suntem de acord cu această afirmație, însă mai putem adaugă și altă întrebuințare utilă pentru aceste ținute. Pijamalele pot fi folosite și să îți petreci timpul făcând nimic, doar relaxându-te în intimitatea camerei sau întregii tale locuințe.

Ținutele pe care le poți alege pentru a-ți petrece timpul în cel mai relaxant mod sunt ținutele marca La Nuit. Preferi o cămașă de noapte sau un kimono elegant? Sau cel mai bine te simți într-un set de maieu cu pantalon lung? Brandul La Nuit îți îndeplinește preferințele și nevoile vestimentare!

Weekend-ul ți-e mai liniștit cu ținutele de seară marca La Nuit

Weekend-ul este așteptat de toată lumea, inclusiv de noi, după o săptămână lungă și obositoare. Abia așteptăm să ne facem siesta și să ne relaxăm timp de trei zile întregi. Știi ce anume ne face weekend-ul mai bun? O să îți dezvăluim ritualul nostru din timpul weekend-ului:

  • Facem un duș călduț sau o baie lungă cu puțin spumant sau eventual o bombă de baie;
  • Ne îngrijim pielea și o curățăm de impurități;
  • Ne îmbrăcăm într-o pijama comodă, precum cele pe care le avem noi în magazin. Ne plac în mod special cămășile de noapte și setul de maieu și pantalon lung;
  • Ne întindem pe canapea și savurăm un ceai, meditând asupra obiectivelor pe care le-am atins săptămâna aceasta;
  • Dacă nu suntem prea obosiți, căutăm să citim ceva sau să jucăm un joc simplu care nu necesită prea mult efort mental;
  • Ne pregătim de somn și ne bucurăm de weekend!

Comments are closed.