Te-ai imaginat purtând un kimono dama satin?

Dorești să te simți frumoasă chiar și în timpul serii? Ai nevoie de ceva special pentru a-ți scoate în evidență suplețea corpului? Dacă ai răspuns cu „da” la oricare dintre aceste două întrebări, atunci locul tău este aici. Te invităm să încerci noile trenduri în materie de ținute de seară, și anume kimono dama satin de la marca La Nuit.

Simte-te frumoasă după o săptămână lungă purtând kimono dama satin

Munca și alți factori din timpul zilei ne afectează starea de spirit și ne induc oboseală și dureri de cap. Abia aștepți weekend-ul să te poți relaxa și să știi că pentru două zile, poți sta liniștită, fără alte probleme. În acest context, te-ai gândit să încerci o nouă ținută de seară?

Noi dorim să îți prezentăm o ținută exclusivă, și anume kimono dama satin. Acest tip de ținută a luat amploare în vest și pe la noi, tot mai multe doamne dorind să o achiziționeze. Dar de ce ai lua acest kimono de la noi și nu de altundeva?

Îți prezentăm, pentru început, câteva motive ca să ne acorzi o șansă:

  • Toate ținutele noastre de seară sunt din satin, inclusiv kimono-ul;
  • Le găsești în cinci culori, toate pe placul tău;
  • Poți opta pentru un kimono lung sau scurt;
  • Am mai menționat că prețurile sunt accesibile oricărei doamne și domnișoare?

De unde provine, de fapt, termenul de kimono?

Noi cunoaștem despre kimono că este o ținută de seară, iar doamnele îl adoră pentru că este elegant și le accentuează formele. Cunoașteți, însă, de unde provine acest termen, care sună oriental? Veți fi surprinse să aflați că acest termen provine din japoneză și înseamnă „haină de purtat”.

Kimono-ul, pentru japonezi, este o haină tradițională, prețuită de aceștia și purtată în special la ocazii deosebite. Deși puteți vedea tineri îmbrăcându-se în kimono-uri în zilele de astăzi, această îmbrăcăminte era destinată doar aristocraților. Pe vremuri, doamnele și domnii de la curtea imperială și nobilii purtau astfel de veșminte, și nu era pentru oricine.

În zilele de astăzi, tot mai mulți străini au început să poarte aceste kimono-uri când vizitează Japonia, spre plăcerea japonezilor! Kimono-ul vestic este inspirat de această îmbrăcăminte tradițională, păstrându-se mânecile lungi și largi. Data viitoare când auziți de termenul kimono, să știți că și acesta are, pe undeva, propria origine!

Kimono dama satin

În ce culori poți achiziționa un kimono dama satin?

Când cumperi o îmbrăcăminte, indiferent care e aceasta, luăm în considerare mai multe criterii. În primul rând, ne uităm la material. În regulă, kimono-ul marca La Nuit este din satin, ceea ce înseamnă un plus pentru noi! În al doilea rând, luăm în calcul culorile hainelor. Ce culori îți punem la dispoziție?

Spre surprinderea ta, nu ne rezumăm doar la 1-2 culori de bază. Gama noastră prezintă cinci culori principale, alese cu grijă. Astfel, kimono-urile noastre din satin vin în culorile bleumarin, ivoire, roz pudră, negru și roșu. Ai observat că toate aceste culori reflectă specificul nopții, culori ideale pentru seară?

Bineînțeles, îți poți alege ținuta după propriile preferințe. Ai, de asemenea, opțiunea de a alege un kimono lung sau scurt, în funcție de cum te simți tu bine. Indiferent de alegerea făcută, ambele opțiuni dispun de aceleași culori. De ce să nu te răsfe-ți și tu puțin cu ținute exclusiviste?

Marca La Nuit dorește să ofere doamnelor și domnișoarelor ținute de calitate

Calitatea este primul obiectiv pe care multe firme și-l propun să îl atingă. Dacă un produs este de calitate, atunci și clienții vor fi mulțumiți de el. Același obiectiv ni l-am propus și noi. Dorim să te simți bine în kimono-uri de satin de calitate, marca La Nuit.

Am fost întrebați adesea de ce am ales să ne orientăm activitatea către vânzarea ținutelor de seară. Am venit deja pregătiți cu o listă de motive:

  • Ținutele de seară sunt la fel de importante precum cele din timpul zilei;
  • Toate doamnele și domnișoarele au nevoie de haine comode pentru a se relaxa după zile lungi și obositoare;
  • Corpul în sine are și el nevoie de răsfăț și de toată atenția noastră.

Dacă și tu ești de acord cu afirmațiile de mai sus, te așteptăm pe la noi! Alege-ți ținuta de seară preferată și bucură-te de un somn odihnitor și relaxant.

4,533 replies on “Te-ai imaginat purtând un kimono dama satin?