Lenjerie intima dama sau haine de casă? Ce anume preferi?

Fiecare zi se sfârșește urmând același ritual: termini cu munca, ajungi acasă, mai pregătești câteva ceva, apoi somnul vine și el. Chiar și atunci când mergi la culcare, este necesar un anumit ritual care să îți garanteze un somn cât mai liniștit. Pentru un somn de calitate, recomandăm să încerci o lenjerie intima dama de la brandul nostru La Nuit!

Începe-ți seară îmbrăcată într-o lenjerie intima dama marca La Nuit

Precum am menționat puțin mai sus, fiecare parte a zilei este pregătită după un anumit ritual, mai ales înainte de culcare. Ai anumite activități pe care le desfășori înainte să te scufunzi în lumea viselor? Noi cei de la brandul La Nuit urmăm următorii pași, pe care îi considerăm importanți:

 • După o zi lungă de muncă, facem un duș călduț pentru a ne detensiona mușchii corpului;
 • Ne îmbrăcăm într-o lenjerie intima dama din satin, aleasă din colecția noastră;
 • După ce ne-am ales ținuta, începem cu un skincare rapid, dar fără să omitem să ne curățăm tenul și să îl îngrijim cu o cremă hidratantă;
 • Ne încălțăm cu o pereche de papucei de casă dintre cei mai pufoși;
 • Ne întindem pe canapea și savurăm un ceai cu fructe sau o cacao caldă;
 • După preferințe ne angajăm într-o activitate relaxantă, iar noi alegem să ne delectăm cu o carte bună;
 • Mergem la somn!

Haine de casă sau pijamale? Care sunt mai potrivite?

Când stăm în liniștea locuinței noastră, dorim să ne și simțim bine purtând haine comode. Deseori am fost și noi întrebați dacă preferăm să purtăm haine de casă sau pijamale în timpul liber. Înainte de a ne oferi propriul răspuns, dorim să îl aflăm și pe al tău. Tu ce anume preferi?

Noi vom spune că preferăm un anumit set de haine în funcție de starea noastră de spirit. De asemenea, luăm în considerare și ce evenimente se petrec în acea zi. Suntem singuri acasă și ne permite timpul să facem câteva ceva din ce ne place? Atunci alegem pijamalele sau un set dama maieu si pantalon lung din matase satinata.

Pijamalele noastre de satin sunt cele mai potrivite pentru a fi purtate în liniștea casei noastre. Satinul ne permite să ne mișcăm în voie, să stăm confortabile în timp ce vizionăm un film sau un serial. Optează pentru cele mai bune pijamale elegante de la brandul nostru La Nuit!

Noaptea te prinde într-o lenjerie intima dama elegantă și senzuală

Noi nu suntem experți doar în simple pijamale de satin. Colecția noastră deține și ținute de seară mai elegante, care îți vor scoate în evidență formele corpului și senzualitatea feminină. Te-ai privit vreodată în oglindă în timp ce purtai o ținută de seară elegantă? Sau partenerul tău a avut o reacție aparte?

O simplă piesă vestimentară îți poate schimba pe deplin felul în care ți se va desfășura seara. Dacă porți una dintre cămășile noastre de noapte sau kimono-uri, vei constata cât de relaxat ți se va simți corpul. Nu doar relaxat, ci și liber să se miște în voie.

Putem să ne imaginăm și un alt scenariu. Este vineri seara, iar tu împreună cu partenerul tău v-ați decis să vi-l petreci acasă, departe de ochii lumii și în intimitate. Acesta este momentul în care poți opta pentru o lenjerie intima de tipul unei cămăși de noapte roșie marca La Nuit!

Îndrăznește să porți doar ceea ce te reprezintă cu adevărat

Pijamalele au devenit și ele mai mult sau mai puțin un fashion statement. Nu sunt doar piese vestimentare pe care le porți în timpul nopții sau în care îți petreci timpul în mod lejer. O pijama îți aduce mult mai multe beneficii, și ne dorim să îți împărtășim câteva dintre ele:

 1. O pijama bună te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor și calmant;
 2. Poți să porți o pijama și în timpul zilei când nu ai nimic de făcut și vrei doar să te relaxezi;
 3. Te simți înviorată când te îmbraci în pijamale după un duș cald;
 4. Pijamalele noastre de satin pot fi purtate și pe post de haine de casă, deoarece sunt comode și îți oferă confort.

Mai ai nevoie de alte motive să ne acorzi o șansă? Convinge-te singură și achiziționează-ți prima da piesă vestimentară de seară din satin marca La Nuit!

Comments are closed.