Petreceți seara burlăcițelor în pijamale satin

Noaptea burlăcițelor este o seară importantă pentru tine. Ai putea spune că este seara în care te „desparți” parțial de prietenele tale. Ele ți-au fost alături la bine și la rău. Acum acestea urmează să îți fie alături și în cea mai importantă zi din viața ta: nunta. Așadar, seara burlăcițelor trebuie să fie impecabilă! Și organizată în pijamale satin.

Seara burlăcițelor nu poate începe fără perechile de pijamale satin

Seara alături de prietenele tale trebuie să fie cu totul diferită față de serile precedente. Acum este seara în care sunteți libere să petreceți cum vă doriți și după placul inimii. Care sunt elementele care trebuie să fie neapărat prezente în această seară?

 1. pijamale satin asortate;
 2. optarea pentru kimono-uri pentru serile de vară sau vară târzie;
 3. un film bun sau un serial pe cinste;
 4. gossip, petrecere și voie bună!

Această seară nu poate să dea greș. Trebuie să te pregătești din timp și să ai totul pus la punct. Ceea ce am menționat mai sus sunt doar câteva elemente care nu trebuie să îți lipească din seara ta specială.

Să te îmbraci într-un kimono? Să optezi pentru o cămașă de noapte? Cu acest aspect te vom ajuta noi să decizi.

Pijamale satin asortate pentru tine și prietenele tale

Începem cu ceea ce este cel mai important aspect: ținutele de seară. Nu se numește „seara burlăcițelor” pentru ca petrecerea să fie organizată ziua. Așadar, primul lucru asupra căruia trebuie să te decizi este cu ce anume te îmbraci. Și mai ales, ce vor purta fetele.

Recomandarea noastră ar fi perechi de pijamale satin. În funcție de preferințele tale, acestea pot fi de același tip, lungi sau scurte. De asemenea, să te gândești dacă vrei să fie toate de aceeași culoare.

Bineînțeles, le poți întreba și pe fete ce anume preferă. Puteți avea culori diferite, în funcție de preferințe, sau să fiți toate îmbrăcate în aceeași culoare.

Optezi mai mult pentru un kimono sau o cămașă de noapte?

Să presupunem că pijamalele sunt puțin cam „banale” pentru tine. Vrei ceva care să te scoată în evidență.  Fetele îți propun să te gândești la kimono-uri sau la cămăși de noapte. Această idee cum îți surâde?

Fiecare opțiune este una validă. La noi găsești ținute de seară care:

 • îți scot în evidență frumusețea corpului;
 • îți lasă corpul să se miște în voie;
 • îți permit să alegi o culoare care ți se potrivește cel mai bine;
 • te fac să te simți liberă și senzuală.

După alegerea ținutei, seara continuă cu multă distracție

Acum că v-ați hotărât ce anume veți purta, ce urmează? Ți-ai făcut un plan de acțiune sau veți decide pe moment ce urmează să faceți? Noi îți recomandăm să urmăriți un film de comedie sau de groază.

O seară a burlăcițelor nu se poate numi seară fără un film. Sau dacă ești adepta serialelor, și mai bine! Seara este lungă, astfel că un sezon dintr-un serial popular este o activitate excelentă. Folosește-te de fiecare clipă pentru a-ți face seara mai bună.

Petrecerea continuă cu multă distracție și amintiri

Petrecerile au fost create pentru a te simți bine. La ele te întâlnești cu prieteni vechi, depănați amintiri, încercați să vă simțiți bine. O petrecere este ocazia perfectă să uiți de grijile zilei de mâine și să te bucuri de prezent.

Seara burlăcițelor este și ea o petrecere. Te întâlnești cu fetele și petreceți o seară de neuitat. Ea nu poate fi lipsită de:

 • voie bună;
 • mâncare și băutură bună;
 • activități de grup (cărți, Remi, Monopoly, și Activity, de ce nu?);
 • seriale și muzică de petrecere.

Petrecerea ta are nevoie de ținute de seară de calitate? Hai la noi!

La începutul articolului am tot vorbit despre ce anume să porți la petrecerea dinaintea nunții. Am adus în discuție pijamalele satinate. Dar de unde le poți achiziționa pentru tine, dar și pentru prietenele tale?

Magazinul nostru La Nuit ar fi una dintre opțiuni. La noi vei găsi ținute pe mărimea ta și a prietenelor tale. Mai mult, le livrăm în cel mai scurt timp posibil! Haide să vorbim și să te ajutăm să ai parte de o petrecere de neuitat alături de persoane dragi.

Comments are closed.