Cine spune că stilul vestimentar se etalează numai în oraș?

Dispuse de-a lungul șirului de evenimente ale vieții, regăsim momente extrem de importante petrecute chiar în intimitatea casei noastre. LaNuit știe că aceste clipe bogate în încărcătură emoțională pe care le petrecem acasă merită să fie tratate cu un interes deosebit și să ne găsească într-o ținută atât confortabilă, cât și rafinată, care să se preteze stilului nostru vestimentar.

Alege din colecția noastră de cămăși de noapte pentru seara ta cu fetele!

Oricât de încărcat ar fi programul vostru de lucru și indiferent de anotimpul în care vă aflați, nu puteți da niciodată greș cu o seară petrecută cu cele mai bune prietene, acasă, la finalul unei săptămâni epuizante. Un film bun precum “The Notebook”, o comandă mare de pizza din oraș și câteva pahare de șampanie sunt demonstrația perfectă că așa-zisele petreceri în pijamale nu sunt numai pentru cei mici.

Pentru asta vă încurajăm să alegeți pijamalele noastre din satin! Seara petrecută cu fetele va deveni prezentare de modă pentru cămăși de noapte cu țesături fine și culori îndrăznețe. Vă veți simți deopotrivă confortabil și elegant, putând captura cu încredere orice moment petrecut în pijamalele LaNuit.

Asortează-ți kimonoul din satin cu globurile din brad!

Un alt moment extrem de frumos și de important pe care îl petrecem alături de cei dragi în căldura propriului cămin este dimineața de Crăciun. Toți – părinți, frați, copii, prieteni – ne adunăm în jurul bradului, deschidem cadouri, bem cafeaua împreună și facem poze pentru a captura amintiri pentru tot restul vieții.

Într-un astfel de moment, ne dorim să aratăm elegant, îngrijit, asortat cu nuanțele sărbătorilor de iarnă. Putem să îndeplinim aceste criterii alegând ca iarna aceasta să purtăm pijamale satinate și cămăși de noapte roșii, albe sau ivoire.

Pe lângă aspectul plăcut pe care îl oferă produsele noastre, noi ne asigurăm că îți oferă și confortul pe care ți-l dorești într-o zi friguroasă de iarnă petrecută în inima familiei. Tocmai pentru aceasta, poți opta pentru modelele noastre de pijama cu mânecă și pantalon lung, pefecte pentru sezonul rece.

Aniversarea voastră – petrecută în doi, acasă

Programul nostru haotic, orele de muncă prelungite și alergătura cotidiană pentru a îndeplini toate cele necesare ne pot face să ne dorim cât mai mult timp de odihnă petrecut acasă. Dorința noastră se poate menține chiar și în momentele de sărbătoare cele mai importante din viața unui cuplu – aniversările.

Acum putem alege să sărbătorim iubirea și anii de căsătorie petrecând timp de calitate cu o cină romantică în fața televizorului, revizionând filmul preferat și remomorând clipe importante ale parcursului de cuplu. Toate acestea se vor simți mult mai bine fiind îmbrăcată într-un set de satin de cea mai bună calitate.

Acest tip de vestimentație nu numai că te va ajuta să te simți și mai comod în compania partenerului de cuplu, dar te va îndemna să ai încredere în tine și să te simți extrem de frumoasă, chiar și naturală, fără machiaj sau tocuri, în căminul vostru.

Petrecerea Burlăcițelor – eveniment perfect pentru LaNuit

Ziua nunții este cea mai imporatantă și specială zi din viața unei femei, dar nici zilele petrecute înaintea ei nu sunt mai prejos. Momentele premergătoarele marelui eveniment creează legături foarte puternice între miri, prietenii și familiile acestora, iar petrecerea burlăcițelor este seara specială a miresei.

Acest eveniment este și el, din fericire, o țintă perfectă a set-urilor din satin pentru damă. O cămașă de noapte albă asociată cu un kimono asortat este cea mai bună alegere pentru a ieși în evidență în seara specială cu cele mai dragi prietene.

Alege colecția noastră pentru a te simți mereu specială!

Indiferent de eveniment, fie că este vorba de o seară în doi, de o după-amiază pe Netflix, de o dimineață de sărbătoare în care vrei să te simți specială, sau, poate, chiar de petrecerea burlăcițelor, LaNuit nu te va dezamăgi.

Brand ul nostru continuă să încurajeze feminitatea și încrederea în sine indiferent de momentul zilei sau al anului, indiferent că vorbim despre o aniversare sau despre o simplă vineri seară în care vrei să te răsfeți.

Vremea pijamalelor plictisitoare a luat sfârșit și, odată cu ea, și perioadele de extenuare fără recompense bine-meritate. Cadoul tău este modul în care te faci să te simți, așa că permiteți să-ți oferi un cadou în fiecare zi!

Comments are closed.